Beskrivning

Helt ny

10 professionella massagehuvuden: 10 olika massagehuvuden kan passa alla delar av kroppen. Ge mer exakt och bekväm avslappning till musklerna och lindring av skador orsakade av muskeltrötthet. Utbytbara massagehuvuden i 10 former riktar sig inte bara till specifika muskelgrupper för snabbare återhämtning utan ger dig också en avkopplande rygg- och nackmassageupplevelser.

Modern design och 30 justerbara hastighetsnivåer: JamGym massagepistol är designad med LCD-pekskärm, vilket ger mer varierande val för användare. Och användarna kan växla till vilken hastighetsnivå de vill ha. Pekskärmsdesignen ger också massagepistolen ett mer tekniskt och modernt utseende.

Tyst och kraftfull djupvävnadsmassage: JamGym djupvävsmassagepistol har en amplitud på 12 mm, vilket gör att slagverket tränger djupt in i den djupa vävnaden. Eftersom den högprecisionsdesignen gör att huvudet och kroppen på massagepistolen är tätt anslutna kan bullret i springprocessen effektivt minskas. Oavsett vilken tid på dagen du använder denna massagepistol behöver du inte oroa dig för att störa andra.

Lång batteritid: Denna handhållna massageapparat är utrustad med 2 400 mAh högkvalitativt laddningsbart litiumjonbatteri, vilket ger mer än 6 timmars arbetstid. Och det tar bara 1,5 till 2 timmar att ladda helt. Med denna massagepistol finns det ingen anledning att oroa sig för att behöva spendera extra tid på att ladda den.

Objektsnr 631243467

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 20:53

NY! Massagepistol

Såld för

299 kr
Annonsen är avslutad

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

5.0

tmux

Företag

Toppsäljare

584 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?