Beskrivning

Trådlös nackmassage från Expain med laddare. Expain Relax Neck & Shoulders massageapparat. Använd några få gånger enbart.

Produktbeskrivning https://www.xxl.se/expain-relax-neck-and-shoulders-massageapparat/p/1144304_1_Style#related-guides-section

”Användarvänlig apparat för massage av nacke och skuldror. Med infraröd värme och avtagbara handtag. Uppladdningsbart batteri med lång livstid. Relax Neck & Shoulders är väldigt användarvänlig och lätt att lära sig. Placera den på nacke eller skuldror, trä händerna genom slingorna på remmen och följ de medföljande instruktionerna för en härlig, djup massage. Du kan också placera den mot ryggstödet på en soffa eller stol för att på sätt slippa hålla i handtagen. Den kan också med fördel användas på lår, rygg, ben och armar genom att handtagen tas av. Relax Neck & Shoulders är perfekt för personer med smärta och anspända muskler i nacke och skuldror eller den med spänningshuvudvärk, men kan naturligtvis användas av alla. Detta medföljer:- Massageapparat med två handremmar- USB-kabel för laddning.”

Objektnr 631497846

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 14:33

Expain Relax Neck & Shoulders massageapparat

Såld för

99 kr
Annonsen är avslutad

MHedins

Sollentuna, Sverige

5.0

MHedins

Verifierad

Toppsäljare

747 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?