Beskrivning

Med möjlighet att mäta både i pund och kilogram erbjuder vår våg mångsidighet för att passa dina personliga preferenser. Enhetsgraderingen på 0,1 kg/0,1 kg säkerställer exakt och exakt spårning av dina viktförändringar. Mätområdet på 5–180 kg/11–397 lb / 5–197 lb är lämpligt för en mängd olika användare, så att vågen kan användas för personer på alla träningsnivåer.

För att lyfta din hälsoövervakning till nästa nivå kan vår kroppsanalysvåg kopplas ihop med HealthU+App. Denna kraftfulla kombination öppnar upp en värld av möjligheter genom att ge 14 fysiska indikatorer. Från vikt och BMI till kroppsfett, muskelmassa, kroppsperfekthet och mycket mer har du tillgång till omfattande data för en holistisk förståelse av din kroppssammansättning.

Dessutom stöder vår våg flera användarprofiler och är därför perfekt för hushåll med flera personer. Ta kontroll över din kroppssamsättning idag och ge dig ut på en transformativ resa till ett hälsosammare och lyckligare liv.

Funktioner och detaljer
1. Mångsidiga mätenheter: Vår kroppsfettvåg gör det möjligt för användaren att mäta sin vikt både i pund och i kg för att möta individuella preferenser och behov.
2. Exakta enhetsgradering: Med en mätindelning på 0,2 lb / 0,1 kg garanterar vår personliga våg en exakt spårning av viktförändringar. Mätområdet på 11–397 lb / 5–180 kg är lämpligt för en mängd olika användare.
3. Användarvänligt gränssnitt: Den smarta digitala vågen har ett användarvänligt gränssnitt med en tydlig och lättläst skärm. Användarna kan enkelt läsa sina viktmätningar utan förvirring eller svårigheter.
4. Omfattande hälsospårning: Genom att koppla kroppsvågen med app med vår HealthU+App kan användare få tillgång till 14 fysiska indikatorer, inklusive vikt, BMI, kroppsfett, muskelmassa, kroppsfullhet, visceralt fett, benmassa, BMR, protein, fetma, subkutan fett, mager kroppsmassa, kroppstyp och standardvikt. Detta möjliggör omfattande hälsoövervakning och analys.
5. Flera användarprofiler: Vår kroppsanalysvåg stöder flera användarprofiler, vilket gör den idealisk för hushåll med flera personer. Varje användare kan skapa sin egen profil för att säkerställa korrekt och individuell spårning av sin hälsa och framsteg.

Objektsnr 628284918

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 06:26

NY! Kroppsfettvåg, smart personvåg med app

Pris

199 kr
Annonsen är avslutad

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

5.0

tmux

Företag

Toppsäljare

561 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?