Beskrivning

Ny Fotvärmare & Handvärmare med värmeflaska, 2in1

• Helt ny/ Oanvänt
• Inköpt 17 Februari 2024
• Dimensioner: 35 cm lång x 30 cm bred
• Ordpris: 349kr

Fotvärmare med värmeflaskaOm du ofta har kalla fötter så är Fotvärmare perfekt för dig. Den har en insticksfack på baksidan för den medföljande värmeflaskan i naturgummi, som avger skönt värme.

Självklart går det också utmärkt att lägga värmaren på knän och stoppa sina händer ner för att värma de. Eller så använder du hela värmaren som vanlig värmeflaska med fodral eller använder endast värmeflaskan inuti. Det är alltid bra med produkter som är flexibla i användning.

Flexibel storleksindelning: Fotvärmaren är utformad för vuxna med en skostorlek mellan 38 och 42. Det kan effektivt främja blodcirkulationen, slappna av och värma dina ben, skydda dina fötter från dålig blodcirkulation, artrit och kalla golv.

Fluffig och varm: Värmekudden fötter kan användas för att hålla fötterna varma var som helst. Det yttre fleecematerialet är mycket fluffigt och varmt och undersidan är halkfri. Häldesignen täcker dina fötter helt och håller dem varma effektivt.

Vetenskaplig design: Den inre vattenväskan har en stor öppning för enkel hällning av varmt vatten och diagonala remsor som är halkfria och fördelar värmen jämnt. Det väl förseglade locket minskar risken för vattenläckage.

Vinterföljeslagare: åkpåsen för vuxna är ett idealiskt tillbehör för alla som vill hålla fötterna varma, oavsett om det är hemma, på kontoret eller i bilen. Varmheten har ett mjukt yttermaterial som gör det perfekt för användning under kalla vinternätter.

Bud är bindande - lägg aldrig bud om du inte tänker fullfölja affären Fråga FÖRE budgivning, om något är oklart!

Skickas med PostNord spårbart inom 48h efter mottagen betalning. Betalningsuppgifterna kommer i den automatiska vinnarmailet från Tradera. Jag tar inget ansvar för postgången.

Har du inte testat Tradera ännu? Uppge rabattkod ”thaempt6dq” i kassan. Den ger dig 100kr rabatt på ditt första köp.

Objektsnr 628638189

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 14 apr 18:30

Ny Fotvärmare / Handvärmare med värmeflaska, 2in1

Såld för

|0 Bud

79 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

MrMorsi

HÄGERSTEN, Sverige

4.9

MrMorsi

Verifierad

Toppsäljare

1 659 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?