Beskrivning

Ger dig en mjuk känsla: Vårt fotstöd för flygplan är tillverkat av tvättbar mjuk PVC-flockning, vilket är miljövänligt och hälsosamt, mjukt och hållbart. Väger bara 0,4 kg, den kan komprimeras till 17,8 cm x 10,7 cm och läggas i en förvaringspåse väska för att bära runt, blåses upp till en 45 cm x 38 cm sittande/flytande kuber när du vill.

Mycket användarvänlig design: Vår uppblåsbara fotstödskudde med 2-i-1 dubbelventil, den övre svarta luftventilen är ett envägs-luftinlopp för att blåsa upp eller fylla på gas. Den transparenta luftventilen i botten kan snabbt blåsa upp och tömma, när du är klar med att blåsa upp den, tryck på locket och tryck in hela ventilen så att den är i linje med sidan av rese fotkudden tar flygplanets fotstöd bort besväret för att ta med en pump och brus under flygning.
Benvård: Vårt fotstöd kan justeras till tre olika höjder när du vill. Vi kan justera höjden som passar för vårt eget bruk enligt för bekväm hållning. Kan lindra fysisk smärta. Studier har visat att användning av en fotstödskudde för resor hjälper blodcirkulationen, hjälper till att minska risken för DVT (djup ventrombos) och lindrar ryggsmärta orsakad av att sitta under långa perioder.

Mångsidig användning: Vår fotstödskudde för resor kan användas för fotstöd på kontoret eller hemma. På flygresor eller bilresor kan vi använda den för att fylla mellanrummet för att öka viloutrymmet. Vår resekudde för barn kan också användas för barn att sova och sitta och vila när de är trötta. Det finns fler funktioner för resfotstödet som väntar på att du ska njuta av.

Därför ska du handla av Prylxperten:

- Sen 2007 på marknaden.
- 12 månader garanti
- 14 dagar ångerrätt
- Låga priser och gratis fraktkostnad
- Snabb leverans från lager i Sverige
- Svenskt bolag som följer svensk lag
- Kontakta oss via mina kontaktuppgifter för att utnyttja ångerrätten, garanti
- Batterier, engångsprodukter samt hygienprodukter omfattas inte av ångerrätten
- Du som köpare står för returfrakten vid ångerrätten



Betalning
Betalning sker via Tradera som möjlig gör Klarna, Kortbetalning samt Swish.....

Beräknad leveranstid
1-4 arbetsdagar

Frakt
Fri Frakt

Objektsnr 628574500

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 13:15

Grå Uppblåsbar fotpall för resan, kontor, hem ...

Pris

213 kr
Annonsen är avslutad

Prylxperten

SÖDERTÄLJE, Sverige

4.9

Prylxperten

Företag

Toppsäljare

20 321 omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?