Beskrivning

Hellfire Club har bytt namn till Revolutions.

I vår lägger vi ut ca 300 Metal-tröjor, framförallt inhandlade på spelningar i Stockholmstrakten från år 2000 och framåt. Även ett stort parti eftertraktade CD-skivor, främst inom Death och Black Metal kommer att läggas in. Så håll utkik och avboka semestern redan nu.

De flesta tröjorna har bortklippt lapp, därför har vi mätt bredd och längd (se sista bilden). Ungefärlig storlek är baserat på Gildans storlekstabell. Mät din favorittröja för referens.

Alla tröjor är i mycket fint skick, en del kan till och med vara oanvända. Många bilderna är missvisande då iPhones automatinställning har svårt för svarta tröjor och gärna gör dem blekare än de är i verkligheten, ibland även med ljusare partier som inte finns. Med andra ord ser tröjorna bättre ut i verkligheten än på bilderna i auktionen. Tröjorna behöver en tvätt då de legat nerpackade i plastlådor i några månader.
Eventuella skavanker nämns nedan.

Bredd: 61 cm
Längd: 82 cm
Uppskattad storlek: XL


Frakt:
Skickas med Schenker då paketet är försäkrat. Vill du att det skickas med PostNord så löser vi det. Vid köp av flera tröjor kör vi samfrakt. Kan även hämtas på plats.

Objektsnr 630943490

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 22:47

ENSNARED Ravenous Damnation's Dawn - Tshirt XL - Morbid Angel Vorum Exhumation

Pris

250 kr

Revolutions

Sundsbruk, Sverige

5.0

Revolutions

Verifierad

Toppsäljare

1 177 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?