Beskrivning

Säljer mina gamla Stormcast Eternals från Soul Wars, och från den gamla starter set:en. De även lite gubbar från lite andra sets också. Alla gubbar har varit prime:ade i guld (retributor armour) av games workshop. Sedan shadeade jag dem i Reikland Fleshshade Gloss om jag minns rätt. En markant del av gubbarna är målade som du kan se på bilderna. Jag skulle tro att man kan strippa färgen från gubbarna ganska lätt med grönsåpa. Kvalitén på gubbarna är bra det är bara fyra fel jag själv har hittat på gubbarna vilket jag skriver mer detaljerat om i listan under.

Vad som Innegår:

4x 5 man Liberator Squads med en Liberator Prime i varje squad. (7 av dem är målade mer ordentligt. Resten är primeade i guld osv. En av hammarna på en gubbe gick av så jag limmade tillbaks den. Bilden med blå cirkel ser du det resultatet.)

10x Sequitors (alla är målade. Varav 4 har stora hammmare och 6 har sköld och hammare. En av gubbarna med stor hammare är en Sequitor prime. En av gubbarna med sköld och hammare är en Sequitor Prime också)

6x Castigators (5 av 6 är målade)

1x Celestar Ballista (målad)

2x gubbar som går tillsammans med ballistan (målade)

1x Lord Arcanum on gryph charger (målad)

1x Lord Celestant on Dracoth

2x Lord Relictors

6x prosecutors (3 är målade. En av vingarnas ”spjut” har gått av vilket märks om man verkligen tittar efter det. Jag ritade en ring runt det på bilden. Det är också väldigt blobbigt på baksidan på en av dem. Ingen aning varför det är så. Samt så tror jag en av hamrarna gick av någon gång och jag limmade tillbaks den. Kan inte hitta vilken det är som är så själv det är därför det inte någon bild på set. Två är Prime Prosecutors)

1x Knight Incantor (målad)

5x Evocators (en är en Prime Evocator, alla är målade)

5x retributors (en är en prime retributor. Alla är målade)

Objektsnr 630552148

Visningar 182

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 12:03

Age of Sigmar Stormcast Eternals

Pris

1 500 kr

Williamdetry

Spånga, Sverige

Williamdetry

Verifierad

3 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?