Beskrivning

Detta paket innehåller delar som jag har själv har designat.

OBS!
Dessa är 3D-printade av mig med en modern och påkostad 3D resin-printer, vilket resulterar i modeller av mycket hög kvalité och fina små detaljer. Ibland kan det följa med supports, dessa är små plastdelar som håller fast 3D-modellen som man sedan får klippa av, såsom när man köper delar på "sprues". Själva data-filerna för samtliga modeller är gratis och därmed fri för användning utan licens, det du som köpare betalar för är själva tjänsten (och materialen som krävs) för att få de utskrivna och hemskickade till dig.

Bilderna föreställer digitala 3D-modeller, inte de fysiska utskrifterna. Alltså kan resultat skilja lite från bilderna, t.ex att materialet kan vara en annan färg. När du köper en 3D-printad vara av mig så kommer jag först att behöva skriva ut modellerna, rengöra och härda dem. Detta kan ta 2-7 dagar beroende på mitt nuvarande schema, men jag försöker alltid leverera så snabbt som möjligt.

Jag paketerar sedan och skickar mha Postnord. Jag paketerar noggrant och försiktigt, men om det mot förmodan händer något med paketet på grund av Posten så tar jag inget ansvar för det.

=====================================

Jag erbjuder SAMFRAKT, alltså om du köper mer än en produkt av mig så kan jag skicka det som ett paket, då behöver du bara betala frakten för en vara.

Har du tips på mer typer av 3D-printade upgrade packs/modeller som jag borde sälja här på Tradera, föreslå gärna ett genom att skriva till mig!

Objektsnr 627719525

Visningar 86

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 04:18

Pentagram Custom Chapter Bitz (3D-printade delar)

Pris

180 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?