Beskrivning

Denna Blu-ray är fortfarande INPLASTAD!!!

För tioåriga Jess är livet en lång kamp. Han är utanför i skolan, hans föräldrar har inte råd att köpa det nyaste och häftigaste leksakerna till honom och Janice från åttonde klass är ständigt ute efter honom. Men så en dag flyttar tjejen Leslie in i huset bredvid och hon är också annorlunda och utanför. De blir snabbt vänner och börjar utforska skogarna runt deras hus. Tillsammans skapar de ett vidunderligt fantasiland som kallas Terabitia där de bekämpar gnomer, jättar och andra fantasimonster. I Terabitia klarar de allt, och plötsligt är vardagens problem inte längre oövervinneliga. Men det största äventyret av alla väntar fortfarande på Jess...

Filmen är baserad på den klassiska fantasiboken "Det hemliga landet" av Katherine Paterson (vinnare av Astrid Lindgren Memorial Award 2006) och är perfekt för stora och små med fantasin i behåll och en aptit på otroliga äventyr i stil med "Narnia".

Info:

* Region B (Europa) kompatibel, fungerar på en vanlig svensk Blu-ray spelare

* Widescreen (1080p, Full-HD upplösning)

* Engelskt tal (DTS HD Master Audio 5.1)

* SVENSKT TAL

* Även tal på: Danska, Norska, Finska

* SVENSK TEXT

* Textad även på: Finska, Danska, Norska

Skickas med postnord (i vadderat kuvert, jag lägger i postlådan, ej spårbart, ej försäkrat, 36 kr) eller spårbart med postnord (i vadderat kuvert, spårbart men ej försäkrat, 55 kr).
Kan samfrakta med Schenker (spårbart + försäkrat, upp till 1 kg, 65 kr) vid flera köp. Välj samfrakt om du önskar detta. Jag tar inget ansvar för postens/Schenkers hantering.

Objektsnr 628276986

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 22:23

Bron till Terabitia (SVENSKT TAL) (Blu-ray) **INPLASTAD**

Pris

299 kr
Annonsen är avslutad

akikristian

Bollnäs, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 286 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?