Beskrivning

Baksmällan

Komedi från 2009 av Todd Phillips med Bradley Cooper och Heather Graham.


Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen. Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet. Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är.

--------------------------------------------------------------------------

Baksmällan 2

Komedi från 2011 av Todd Phillips med Bradley Cooper och Zach Galifianakis.


Just som vi nyktrat till är Phil, Stu, Alan och Doug tillbaka. Denna gång är det Stu som är i giftastagen och bröllopet går av stapeln i allas vårt Thailand. Stu tar inga risker utan satsar istället för en svensexa på en trygg, nedtonad bröllopsbrunch. Men han borde veta vid det här laget att ingenting någonsin går som planerat och om Vegas var galet finns det bara en sak att vara säker på; Bangkok är värre…

--------------------------------------------------------------------------

Baksmällan 3

Komedi från 2013 av Todd Phillips med Bradley Cooper och Zach Galifianakis.


Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) och Doug (Justin Bartha) har det lugnt och skönt eftersom oroselementet Leslie Chow (Ken Jeong) antas sitta i fängelse i Thailand – ända tills Alan (Zach Galifianakis) triggar igång nya kaosartade äventyr i den actionfyllda och festliga avslutningen på Wolfpack-triologin i regi av Todd Phillips.

Skivorna är i original.

Text: Svenska

Filmen skickas med Postnord i deras vadderade kuvert.

Objektnr 633123389

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 12 jun 18:55

Hangover part I - III / Baksmällan 1 - 3 (Blu-ray) med Bradley Cooper

Pris

199 kr

MistyWoodsEntertainment

Hjärup, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

284 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?