Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Bluray - Transformers 4-Movie Collection

Samlingsbox med Transformers 1-4!

Begagnad Bluray film i bra skick...

TRANSFORMERS:
Från regissören Michael Bay och exekutive producenten Steven Spielberg kommer den spännande kampen mellan Autobots och Decepticons. När deras episka strid når jorden är den ledtråd som finns hos Sam Witwicky (Shia LaBeouf) det enda som hindrar de onda Decepticons från att få total makt.

TRANSFORMERS 2 – DE BESEGRADES HÄMND:
När Sam Witwicky (Shia LaBeouf) får reda på sanningen om Transformers uråldriga ursprung måste han acceptera sitt öde och lägga collegeplanerna på hyllan för att istället hjälpa Optimus Prime och Bumblebee i den episka kampen mot Deceptions, som har återvänt starkare än någonsin med planer om att ödelägga vår värld.

TRANSFORMERS 3 – DARK OF THE MOON:
Då Decepticons såg ut att förlora kriget mot Autobots skickade de ett skepp mot jorden med ett innehåll som skulle rädda deras ras. De amerikanska astronauter som upptäckte det kraschade skeppet på månen tystade ner händelsen i vad de trodde var mänsklighetens intresse. Men när hemligheten läcker ut vaknar den slumrande fienden och kriget mellan Autobots och Decepticons kan plötsligt få en helt annan utgång.

TRANSFORMERS 4 – AGE OF EXTINCTION
Det har gått tre år sedan Sentinel Primes förräderi och decepticons ödeläggelse av Chicago. Trots att autobots hindrat att jorden ödelagts räknas de redan som överflödiga av världens regeringar. Det är när bilmecken Cade upptäcker att långtradaren han ska slakta för delar är en autobot, den legendariske Optimus Prime, som det blir uppenbart att det finns krafter som gör allt för att autobots inte ska återaktiveras. Samtidigt uppmärksammas hela världen på ett nytt hot.

Skådespelare: Shia LaBeouf, Megan Fox, Jon Voight, John Turturro, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rosie Huntington-Whiteley, Rachael Taylor, Anthony Anderson, Hugo Weaving, Patrick Dempsey, Frances McDormand, John Malkovich, Ken Jeong, Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor

OBS! Detta är en Blu-ray-skiva. Den fungerar bara att spela i en Blu-ray-spelare, ej i en vanlig DVD-spelare.

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 620750565

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Transformers 4-Movie Collection (Beg)

Pris

149 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 267 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?