Beskrivning

Italiensk digipak utgåva

”Unlock the secret of the Lament Configuration puzzle box and release the unlimited horrors and ultimate pleasures of Hell”

”Jag har sett skräckens framtid och hans namn är Clive Barker”, uttryckte sig Stephen King för trettio år sedan. Nu fyller Barkers banbrytande skräckfilm trettio år – och den är fortfarande lika unik, otäck och uppseendeväckande.

Smärta och njutning är två ytterligheter som i Hellraiser's makabra värld smälter samman till en helhet när porten till helvetets allra mörkaste skrymsle öppnas. Barkers film gjorde stor sensation 1987 och har än så länge genererat hela nio uppföljare och otaliga analytiska avhandlingar.

ellraiser 1 (1987)
”It will tear your soul apart”
Frank hittar en magisk kub. Han vrider lite på den... och porten till helvetet öppnas. Det blir hans död.
Ett tag senare flyttar paret Larry och Julia in det gamla huset. Larry och Frank var syskon, och Julia var Franks hemliga älskarinna. En dag när Julia är uppe på vinden ser hon en skräckinjagande figur: Det är Frank. Han har tagit sig från Helvetet tillbaks till livet. Men han är långt ifrån en hel människa. Frank behöver människoblod för att bli mänskligare, och vill ha hjälp av Julia...
Den unga Kirsty kommer närmare och närmare sanningen, samtidigt som cenobiterna med Pinhead i spetsen besöker de levandes värld för att hämta Frank...

Hellraiser 2: Hellbound (1988)
”It will tear your sould apart again”, “Mardrömmen fortsätter”

Galen av skräck vaknar Kirsty upp på ett mentalsjukhus med sin fars ohyggligt plågsamma död på näthinnan. Dr Channard är den enda som lyssnar på hennes berättelse om hennes mardrömslika upplevelser från "den andra sidan". Channard blir helt besatt av tanken att själv få uppleva den yttersta njutningen och den gränslösa smärtan i helvetet. Kirstys mordiska styvmor hjälper honom att ta sig till helvetets yttersta avgrund...

Hellraiser 3: Hell on earth (1992)
“What began in hell will end on earth”
Pinhead har gett ondskan ett helt nytt ansikte. Han är Hin Håles egen favorit. Prinsen av Helvetet. Men ingen ska till helvetet. Denna gång i stället lösgörs ondskan mitt ibland oss, här på jorden. Det börjar med att J.P. Monroe, en sadistisk ägare till en rockklubb, kommer över den groteska skulptur som Pinhead sitter fängslad innuti. Men så råkar han spilla en droppe blod på tingesten, vilket lösgör Pinheads själ. J.P. får nu ett erbjudande han inte kan motstå. I utbyte mot att han förser Pinhead med människooffer ska han skänkas köttslig njutning och enorm makt som inte är av denna värld.
Journalisten Joanne börjar undersöka de brutala morden och dras in i det överjordiska maktspelet. Verklighet blir till mardröm, himmel möter helvete och det goda får hjälp från ett mycket oväntat håll.

Pinhead: Just give me the box and I'll free you from the future.
Joanne: Free yourself from the past.
Pinhead: [shouting] Don't debate with me, girl! Just come here and die while you still have the option of doing it quickly!

Text: Otextad eller Italienska
Språk: Engelska
Format: Blu-ray Regioner B (B är Sverige/Europa)
Utgiven i / Omslag: Italien
Extra material: se bild

Omslag och blu-ray i bra skick.Original inga hemmabrända blu-ray. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (se våra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser, kanske hittar du något mer

Objektsnr 627905689

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 18:24

Hellraiser I, II, III III Blu-ray digi Pinhead Clive Barker

Utropspris

|0 Bud

179 kr

Auktionen avslutades utan bud

WilliamHenryPratt

Sköllersta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 503 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?