Beskrivning

80-talsversion av en mindre känd 40-tals film;"Den Stora Klockan". Här är det Kevin Costner i huvudrollen som var en av Hollywoods hetaste stjärnor vid denna perioden. Även med Gene Hackman,Will Patton och en förförisk Sean Young. Från 1987 i regi av Roger Donaldson(Cocktail, Species, Dante´s Peak).

"No Way Out" (Svensk titel; Ingen Utväg) (1987)

När den unge marinofficeren Tom Farrell handplockas att jobba för USAs försvarsminister tycks han ha fått ett drömjobb. Men när det visar sig att Tom har samma älskarinna som ministern leder detta till ett brutalt mord som kan få efterskalv ända upp i maktens högsta boningar - och de utplanterade spåren leder mot honom själv. För Tom blir jakten på mördaren inte bara en fråga om nationens säkerhet - utan en fråga om att rädda sitt eget liv...

Kevin Costner och Gene Hackman toppar rollistan i denna thriller som älskas av både kritiker och publik. Sean Young spelar älskarinnan och sexscenen mellan henne och Costner i baksätet på en limousin var en stor snackis på 1980-talet. Kenneth Fearings roman Den stora klockan ligger till grund och filmades första gången 1948.

Tysk Blu-ray utgåva (region B) med engelskt tal & ENGELSK TEXT(Står ej angivet på omslagets baksida men det finns.) Toppskick/nyskick på disc och omslag/instick.



Betalning emotses inom 7 dagar. Köparen betalar frakten(29 SEK=MED FODRAL//

ANNAT FRAKSÄTT=19 SEK= OBS!!! UTAN BLU-RAY FODRAL;MEN med disc/discar i plastficka+omslag/instick.) OBS!!! INGET ANSVAR för postens hantering el.eventuella slarv. BUD ÄR BINDANDE!!! INGEN AVHÄMTNING!!!


Ha dé gött där ute...!


Objektsnr 631018238

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 23:36

NO WAY OUT(INGEN UTVÄG)/1987/BLU-RAY/KEVIN COSTNER/GENE HACKMAN/SEAN YOUNG!!!

Ledande bud

|

89 kr

Slutar om

mrzinema79

MÖLNLYCKE, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 821 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?