Beskrivning

Svensk eller nordisk utgåva. Oöppnad. Se bilder för skick,fråga gärna efter fler bilder.

• Utgivningsår - 2014
• Genre - Drama
• Regionskod - Region 2 / PAL Europa
• Åldersgräns - Rek Från 11 År
• Talande Språk - Engelska
• Undertext - Svenska,Danska,Norska,Finska
• Speltid - Ca 6tim 58min

I den femte säsongen möter vi åter igen våra mycket älskade karaktärer i den överdådiga miljön av Downton Abbey när de står inför nya utmaningar.
Familjen Crawley och tjänarna som arbetar för dem förblir oskiljaktigt sammanlänkade.
En ny Labourregering förebådar förändringar som känns av i hela landet och livet på Downton förblir inte orört. Robert, Maria och Branson måste tillsammans navigera för att säkra framtiden för dödsboet för kommande generationer.
Branson kommer att spela en mer avgörande roll på Downton än någonsin tidigare, men han kan inte låta bli att ifrågasätta sin plats i den här världen.
Mary kommer äntligen att acceptera att hon vill gifta sig igen, men kommer hon någonsin att kunna hitta samma lycka som hon hade med Matthew? Edith lider under bördan av hennes fruktansvärda hemlighet samtidigt som inga nyheter kommer om hennes älskade Gregson.
På nedervåningen har tjänarna börjar överväga vilken effekt sociala förändringar kan ha på arbetslivet. Medan Daisys sinne öppnas för nya möjligheter, ser Mrs Patmore sådana nya och osäkra vägar med bävan.
Anna och Bates har ridit många stormar och äntligen börjar planera sin framtid. Men med så mycket smärtsam historia, kommer de någonsin att kunna helt gå vidare, eller kommer tidigare hemligheter åter hota deras chans att någonsin finna lycka?

Objektsnr 629946079

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 18:59

Downton Abbey Säsong 5 *Hugh Bonneville* Inplastad - Blu-Ray

Pris

59 kr

SpelochMer

Tyresö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

266 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?