Beskrivning

3 dvd box med alla avsnitten till hela säsong 5 av TV serien Bergerac

Bergerac var en brittisk TV-serie som sändes mellan 1981 och 1991 (9 säsonger). Filmen är numera mest känd för att den har Morden I Midsomer skådespelaren John Nettles I huvudrollen. Redan här känner vi igen en hel del av den kommande Kommissarie Barnaby vilket förmodligen tyder på hur mycket I Midsomer Barnaby karraktären som faktiskt är Nettles själv som person.

Jim Bergerac är en nykter alkoholist och ett stenhårt proffs som går sin egen väg. Bergeracs arbetsfält är effektfullt: en solig semesterö, Jersey, och ett skatteparadis för miljonärer, med en fläkt av England och lite franska kryddor. Där det finns pengar finns det också brott, och Bergeracs utredningar för honom till strandcaféer, herrgårdar belägna på höga klippor och avsides belägna vikar. Jim Bergerac blev känd för att åka omkring i en vinröd Triumph 1800 Roadster av 1947 års modell. Den ovanliga bilen blev ett av seriens mest kända signum.

Text: Engelska
Språk: Engelska
Format: DVD Region 2 (Sverige/Europa)
Ursprungsland: England
Bonus material: (se bild)

Omslag och dvds I bra skick. Original inga hemmabrända dvdr. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (se våra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser, kanske hittar du något mer

Objektsnr 627905993

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 20:32

Bergerac säsong 5 box John Nettles pre.- Morden i Midsomer

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Auktionen avslutades utan bud

WilliamHenryPratt

Sköllersta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 503 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?