Beskrivning

DVD Region 2, Svensk text, 3 disk

HANDLING:

En plats i solen (1951) George Stevens med Montgomery Clift och Elizabeth Taylor.
George Stevens fantastiska filmatisering av Theodore Dreisers roman "An American Tragedy" belönades med sex Oscar (bl.a. för Bästa regi och Bästa manus) och gjorde filmparet Montgomery Clift och Elizabeth Taylor odödliga.

Clift spelar George Eastman, en fattig, ung man som är fast besluten att vinna en plats i de högre samhällskretsarna och det vackra societetslejonets Angelas (Elizabeth Taylor) hjärta. Shelley Winters spelar fabriksflickan vars mörka hemlighet hotar Eastmans yrkesmässiga och romantiska framtidsplaner. Uppslukad av skräck och längtan drivs han till slut till en desperat handling som kommer att påverka hans liv för all framtid.

Prinsessa på vift (1953) William Wyler med Gregory Peck och Audrey Hepburn.
Audrey Hepburns Oscar-belönade framträdande i sin första huvudroll! "En Prinsessa på vift" fick tio Oscar-nomineringar, och Audrey Hepburn vann en Oscar för sin skildring av en modern prinsessa som gör uppror mot sina kungliga förpliktelser och upptäcker Rom på egen hand.

Hon möter Gregory Peck, en amerikansk journalist som i jakt på ett exlusivt reportage låtsas ovetande om hennes riktiga identitet. Men hans plan raseras när de blir kära. Eddie Albert bidrar till filmens komik som Pecks bekymmersfria fotograf och vän.

Denna romantiska komedi är stilfullt regisserad av William Wyler och anses vara en av de bästa filmerna genom tiderna.

Ta fast tjuven (1955) Alfred Hitchcock med Cary Grant och Grace Kelly.
Idenna spännande klassiker av Alfred Hitchcock ser vi Cary Grant i rollen som John Robie, en omvänd juveltjuv som en gång i tiden gick under namnet ?the Cat?. Robie misstänks för en ny serie stölder på lyxhotellen längs franska rivieran och känner att han måste rentvå sig. När han möter den bortskämda arvtagerskan Frances (Grace Kelly) ser han sin chans att använda hennes mors (Jessie Royce Landis) kända juveler som lockbete för den mystiska tjuven. Misstankarna faller dock på Robie själv, och Frances bevisar sin kärlek genom att hjälpa honom att rymma, trots att hon tror att han är skyldig. I filmens nervkittlande slut avslöjas den riktiga tjuven. Filmen fick tre Oscar®-nomineringar och vann en Oscar® för Bästa Foto.

***************************************************************************************************
Alla filmer jag säljer är i bra skick, om inte annat anges i produktbeskrivningen.

SÖKNING I BUTIK:
Söker du filmer från vissa ÅRTAL eller med vissa SKÅDESPELARE, så kan du enkelt söka fram det i min butik.
Sökexempel: 197* (Visar alla filmer från 1970-1979).

Letar du efter en speciell film? Hör av dig, så kanske jag kan hjälpa dig.

We do NOT ship outside of Sweden!

Lycka till!

Objektsnr 483530450

Visningar 346

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

En plats i solen / Prinsessa på vift / Ta fast tjuven - 3 disk (1951,1953,1955)

Pris

299 kr

pali71

Eskilstuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 750 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?