Beskrivning

Boxen innehåller tre stycken Sean Connery-filmer.

The League (2003):
En superskurk planerar att starta ett nytt världskrig genom att intrigera mellan världens stater. Men inte om den välkände och välansade gentlemanna-hjälten Quatermain får säga sitt. Tillsammans med ett egenhändigt hopsatt team av litterära figurer ska han sätta stopp för ondskans planer.

Entrapment (1999):
Sean Connery spelar rollen som en mästertjuv som blir misstänkt då en känd Rembrandt blir stulen. Försäkringsagenten Virginia "Gin" Baker (Catherine Zeta-Jones) får i uppdrag att sätta dit honom. Istället beslutar de sig för att slå sig samman. En större kupp hägrar, men hela tiden lurar frågan: kan de verkligen lita på varandra? En actionspäckad thriller, fylld med "Bond-teknik" med ett smart, överraskande manus som tar nya vändningar när du minst anar det. I andra tunga roller märks bland annat Will Patton, Maury Chaukin och Ving Rhames.

Blodröd Sol (1993):
Denna smarta, fängslande och laddade thriller bygger på Michael Chrichtons provocerande bestseller och är lika underhållande som den är tankeväckande. En sambandsofficer (Snipes) får till uppgift att utreda mordet på en call-girl i styrelserummet på ett japanskt bolag. Till sin hjälp får han en detektiv (Connery) som har ovanligt mycket kännedom om japansk kultur. För att lösa mordgåtan måste de båda männen bege sig in i en undre "skuggvärld" av futuristisk teknologi, gamla sedvänjor och förvirrade lojaliteter.

Ny och inplastad.

Objektsnr 627490453

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 18:22

Sean Connery Collection Box (3-Disc)

Utropspris

|0 Bud

300 kr

Auktionen avslutades utan bud

TommyJ9

Örebro, Sverige

4.7

Verifierad

307 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?