Beskrivning

Muminmugg bokstaven L, inköpt på Cervera för 289:- Muggen har kvar originaletiketterna.

ABC 40 cl är en del i Moomin by Arabias nya alfabetskollektion där muminkopparna pryds av bokstäver och muminillustrationer.

Varje år kommer fler bokstavsmuggar med muminillustrationer i alfabetskollektionen så att man kan samla ihop ett helt alfabet med muminmuggar!

Den nya kollektionen med bokstavsmuggar är framtagen i samarbete med Mumininitiativet ”Från A till Ö med Mumin” som vill sprida läs- och skrivglädje.

Bokstäverna på porslinsmuggarna är baserade på Tove Janssons handritade bokstavsillustrationer och på varje mugg finns även unika karaktärer från mumintrollens värld, både på fram och baksidan.

Mumin ABC muggarna i alfabetskollektionen är i en större storlek på 0,4 L, dvs 40 cl jämfört med den klassiska storleken på muminmuggar som är 30 cl.

Denna muminmugg i en stor härlig version passar perfekt som kaffekopp eller temugg till kvällsteet eller morgonkaffet. De passar även bra att servera efterrätt och dessert i!
Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie är Muminmugg ABC 40 cl tillverkad i Vitroporslin och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Objektsnr 630378348

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 17:02

Muminmugg - L / 40 cl / ABC kollektionen

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Auktionen avslutades utan bud

chaterine

Karlstad, Sverige

5.0

chaterine

Verifierad

Toppsäljare

159 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?