Beskrivning

- Puhun Suomea ja lähetän Suomeen
.
- RUIJA tekopp från Arabia, dekordesign Ulla Procopé, handmålad dekor. I produktion mellan 1975-81
- Glaserat stengods. Mycket svårfotograferad objekt pga massor av skuggor och blänk och "vita prickar" från ljuset på den glaserade ytan.
- Sparsamt använda, arvegods från min finska mamma, minimalt med bruksslitage, främst på faten som har skrapmärken i glasyren på utkanterna från att ha varit staplade på varandra i skåpet. Inga sprickor eller nagg. Ett smärre "nålstick" från tillverkningen på fatet, som saknar den bruna färgen (i utkanten). Knappt synlig och inget som stör helheten. Tekoppen har inga synliga märken av användning.
Jag mailar gärna närbilder om så önskas. Maila mig i så fall.
- Höjd på koppen 7 cm, inkl. fatet 7,5 cm, diameter uppetill 10,2 cm, diameter på fatet 16,5 cm (OBS de större kopparna som är ca. 8,5-9 cm höga med diameter 8,5 cm är chokladkoppar och inget annat. Var noga med att du köper "rätt kopp" till "rätt dryck").
- OBS fastpris objekt, "egna" prisförslag undanbedes
.
Budvinnaren betalar frakten. Jag skickar ENDAST med Schenker. Skickar paketen måndagar/tisdagar pga 1 timmes bussresa till närmaste ombud. Jag paketerar alltid omsorgsfullt och i rejäla kartonger.
Vänligen notera att endast Traderas betalningsalternativ och instruktioner gäller. När varan är betald skickar jag ett personligt mail till budvinnaren.

Objektsnr 631688176

Visningar 8

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 23:02

Arabia RUIJA TEA CUP / tekopp med fat, design Ulla Procopé 1975-81

Pris

420 kr

slott-i-koja

Ekerö, Sverige

5.0

slott-i-koja

Verifierad

Toppsäljare

906 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?