Beskrivning

2 fina tallrikar – Pomona – från Portmeiron England. Båda i toppskick, aldrig använda!! Diameter ca 22 cm.

OBS!!OBS!! Läs HELA nedanstående information INNAN du lägger ditt bud!!

Tar ANSVAR för min packning hela vägen till ditt utlämningsställe!! Det du köper skall vara packat så att det klarar sin resa hem till dig! Dvs mitt ansvar upphör inte när jag väl lämnat in ditt paket, det packas för att klara den hantering som sker hos distributören.

Skickar allt glas och porslin i stadiga kartonger, där både bubbelplast och frigolitchips används(även wellpapp när så behövs). Stor vana att packa och skicka ömtåliga varor!

Sampackar förstås vid köp av flera inrop, men skicka gärna ett mail om du vill vänta in avslut på någon auktion!

All information som du behöver för att avsluta ditt köp får du via Tradera då auktionen avslutats! De olika alternativen för betalning finns alltid uppgivna i annonsen.

BETALNING inom 3 dagar efter avslutat köp - köparen står för fraktkostnader(ej avhämtning!).

FRAKTVILLKOR: Inlämning sker 1ggn/vecka, vanligtvis en torsdag eller fredag. Skulle du av någon anledning inte ha fått besked om bokad frakt, inlämning e d den första veckan efter avslut(som är målsättningen), så innebär det inte att du är bortglömd!! Det kan då bero på t ex vilken dag auktion auktionen avslutas, egna arbetstider etc.

I angiven fraktkostnad ingår en material- och packningskostnad på 10 kr.

Frakt sker på lämpligast möjliga sätt, beroende på varan, dess vikt och storlek!! I första hand anlitas Schenker, men kan även skicka med PostNord(som postpaket, skrymmande brev eller rek) eller DHL.

Objektsnr 629877178

Visningar 154

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 21:26

2 fina tallrikar - POMONA - från PORTMEIRON England

Slutpris

|

395 kr

Auktionen är avslutad

Monika-Oberg vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?