Beskrivning

Välkommen till vår auktion för denna fantastiska handmålade mugg från det prestigefyllda varumärket Whittard of Chelsea! Denna mugg är inte bara en behållare för din favoritdryck; den är också en konstnärlig skapelse som kommer att förgylla dina dryckesstunder och lägga till en touch av elegans till ditt kök.

Denna handmålade mugg är tillverkad av högkvalitativ keramik och har ett unikt mönster och färgschema som skapats för hand av skickliga konstnärer. Varje penseldrag är noggrant utfört för att skapa en harmonisk och estetiskt tilltalande design som gör varje mugg till en unik skapelse.

Muggen är också praktisk då den tål diskmaskin, vilket gör den till en bekväm och användarvänlig följeslagare i din vardag. Oavsett om du njuter av en avslappnande kopp te, en uppfriskande kaffe eller en varm choklad, kommer denna mugg att göra dryckesstunden till en njutningsfull upplevelse varje gång.

Med ett startpris på endast 49 kr är detta ett tillfälle du inte vill missa. Lägg ett bud och gör denna vackra handmålade mugg till en del av din muggkollektion eller ge den som en minnesvärd gåva till någon du håller kärt. Tack för att du deltar i vår auktion och lycka till med ditt bud!

Objektnr 632495394

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 11:44

Unik Handmålad Mugg från Whittard of Chelsea

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?