Beskrivning

Dessa saker är tänkta som reservdelar till den händige som har intresse och lust att lägga ner det jobb som krävs för att få dem i användbart skick. Till er som inte har ork och lust kan jag rekommendera att byta sida. Ni andra, som har ork att pyssla med dessa saker är välkomna att fortsätta läsa.

Detta är dörrhandtag och lite tillbehör från 1950/1960.
Alltihop behöver putsats upp. Det handtaget som har trasig hylsa behöver få på sig den hylsan som saknar handtag. Den sista bilden visar det jag såg som har skador. En sak till borde finnas med på den bilden, den brickan som ligger näst längst till vänster på bild 2. Den har en liten buckla. Jag uppfattade inte fler skador än de jag nu nämnt, men garanterar inte att den noggranne finner fler skador. Vill ni ha fler bilder får ni gärna höra av er.

På bilderna ser ni 4 handtag (skadade inräknade) och en bakelit-hylsa (bild 2), 4 brickor (bild 3) en låskolv (eller nåt sånt) (bild 4), en gummi-stopp och 17 skruvar (bild 5).

Frakt: Jag har satt två olika fraktpriser. Det ena alternativet är postnord som är spårbart. Det andra är 30 kr som inte är spårbart. Väljer ni spårbart kommer sakerna packas i en kartong. Väljer ni icke spårbart för 30 kr är sakerna först lagda i en plastpåse, därefter ner i en av postnords påsar.

Jag använder mig av Tradera-betalning. Betalning ska ske inom 3 arbetsdagar. Efter att jag fått besked av Tradera att betalning är gjord skickar jag paketet inom 3 arbetsdagar. Jag är noga med att packa väl.

Objektsnr 627992224

Visningar 274

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 8 apr 00:45

Reservdelar - Dörrhandtag retro 50/60-tal

Slutpris

|

335 kr

Auktionen är avslutad

hellikåppter vann auktionen

Gullmarie1

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

528 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?