Beskrivning

I perioden 20:e mars till 31:a mars 2024 skickas inga varor, det går superbra att beställa varor under denna perioden, men varorna skickas inte förrän 1 april.

Varan är i väldigt gott skick.

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Jag försöker fota alla defekter så gott det går, men mindre defekter kan missas ibland!

Betalning
Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Om betalning inte mottages 3 dagar efter vunnen auktion tar vi som säljare oss rätten att häva köpet om inte annat avtalats över meddelande med oss, vi har överseende med senare betalning om man kommunicerar det med oss, inom rimliga tidsspann så klart.

Leverans och Samfrakt
Vi skickar dina varor så fort vi har möjlighet, dock senast 2 arbetsdagar efter mottagen betalning. I vissa fall erbjuder vi avhämtning, för mindre varor och billigare varor gör vi i regel inte det, men det går alltid bra att fråga! OM avhämtning finns som alternativ i annonsen så hämtas varan i Göteborg.

Ångerrätt
Om du ångrar ditt köp ska detta meddelas till oss inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. När vi har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Köparen står för returfrakten och ansvarar för att varan packas ordentligt. Varan förväntas returneras i samma skick som varan såldes, är varan i en oöppnad förpackning, då ska förpackningen vara oöppnad och obruten vid retur. Vi säljer nästan uteslutande begagnade varor, och kan därav inte ge garantier för varors hållbarhet, utan varorna köpes i befintligt skick.

Objektsnr 625149128

Visningar 119

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 20:14

2st Drottningholms reklamglas SKODA i orginal låda glas

Såld för

250 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?