Beskrivning

9 st klassiska glas från franska Vereco.
Liten modell, varierande grad av bruksrepor finss, annars hela.

Höjd: ca 7 cm.
Diameter i öppning: ca 7 cm.

Försäljningsvillkor:
Vid köp godkänner ni nedanstående villkor, läs hela auktionstexten INNAN bud läggs.

Ångerrätt och reklamation:

Som kund hos CAShop omfattas du av lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Du har därför 14 dagars ånger- och reklamationsrätt fr.om. den dag du mottog varan.

Vid reklamation och utnyttjande av ångerrätt står ni själva för fraktkostnaden och att varan returneras i samma skick som den sändes från oss.

Ta kontakt via Traderas meddelandefunktion eller e-post innan ni skickar något i retur.

Varubeskrivning

Endast det ni ser på bilderna ingår i auktionen. Om inte annat anges i annonsen är alla varor begagnade och säljs i befintligt skick. Inga garantier lämnas att varor är kompletta eller hundra procent funktionstestade.

Frågor besvaras Traderas meddelandefunktion eller e-post.

Betalning:

Vi använder oss av Traderabetalning. Betalning ska ske inom 5 dagar efter vunnen auktion. Vid utebliven betalning och ingen kontakt tagits hävs köpet och ni kommer att blockeras från vidare budgivning/köp från oss.

Frakt:

I huvudsak anlitas Schenker för frakten. I vissa fall kan undantag göras för t.ex PostNord eller avhämtning / personlig leverans om ni finns i närområdet. Ta kontakt via Traderas meddelandefunktion innan ni betalar för varan i sådana fall.

Om samfrakt önskas, meddela detta så fort som möjligt och vänta med att betala vunna auktioner tills vi hunnit korrigera fraktkostnaderna.

Den adress du angett hos Tradera är den adress vi kommer att använda vid bokning av frakt. Varor skickas till ert närmaste ombud eller terminal så kontrollera att adressen och särskilt postnumret är rätt innan köp.

Inlämning av varor till paketombud sker så snart som möjligt inom 4 dagar efter betalning inkommit till vårt konto eller en betalningsbekräftelse från Tradera mottagits.

Objektsnr 630503964

Visningar 109

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 19:30

Små glas - Vereco Lulli ( retro, dricksglas, saftglas, selterglas )

Slutpris

|

216 kr

Auktionen är avslutad

Kmpb vann auktionen

CAShop.

Vålberg, Sverige

5.0

CAShop.

Företag

Toppsäljare

843 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?