Beskrivning

Viktiga villkor vid köp står att läsa under beskrivningen av varan!

4 fina tallrika på ca 24,5 Navigare vivere est. Dessa är faktiskt från Luminarc. De är hela och fina mycket fint begagnat brukskick. Jag säljer fler saker i samma serie just nu. Kolla in mina andra auktioner

INFORMATION OM AUKTIONEN OCH MINA VILLKOR - SE NEDAN:

Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Alla varor säljs som ej funktionstestade och ej genomgångna. Ej funktionstestad betyder att varan kan vara defekt eller trasig. Våra varor är begagnade, mindre defekter är inte ett giltigt skäl till reklamation.

- Beskrivning av varan.
Jag försöker beskriva och fota varan så bra jag kan. Jag är inte en professionell fotograf och och min bedömning kan vara annan än andras. Mitt mål är dock att vara så nära sanningen som möjligt. Kunden ansvarar själv för att innan budgivningen undersöka och bedöma det aktuella Objektets skick samt kontrollera om eventuella tillbehör inkluderas. Då detta är en online auktion så innebär det att studera bilder, zooma in och läsa text noga samt be om mer information om skulle behövas. Uppgifter som anges i beskrivningen kan komma att ändras eller kompletteras om ny information av betydande art har blivit känd. Ändringar och kompletteringar publiceras i förekommande fall i respektive beskrivning. Det kan se olika ut beroende på om bud inkommit eller ej. Om dessa ändringar och/eller komplettering är av betydande art förbehåller jag mig rätten att ta bort Objektet från auktionen och att återföra Objektet med nytt utropspris, beskrivning och bild.
- Bindande bud utan ångerrätt. Vi säljare betalar avgift till Tradera när vi sålt nåt och vi kan inte ha medlemmar som budar och ångrar sig. Precis som på en vanlig auktion - både online och fysisk.
- Stressa inte: Paketet lämnas in inom 2-3 dagar. Det går förstås fortare ju snabbare jag får betalning. Schenker sänder mail till köparen när paketet lämnats in.
- SAMFRAKT (inom Sverige): Jag samfraktar förstås i den mån det är rimligt och möjligt. Samma sak utomlands men kostnad korrigeras. 10 kr av frakten är för kartong och förpackningsmaterial
- Vid trasig leverans: Jag packar väl och har haft mycket få problem. Det är därför sannolikt fraktombudets fel om något går sönder. Köparen ska kunna fotografera eventuella skador och begära kompensation av fraktombudet.

Objektsnr 627972831

Visningar 107

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 21:19

4 tallrikar Navigare Vivere Est Luminarc marint 24,5cm

Slutpris

|

230 kr

Auktionen är avslutad

Trajjan62 vann auktionen

JMR72

Limhamn, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 006 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?