Beskrivning

Eva Jacobson vet hur man skapar bilderböcker med humor och oväntade vändningar. I Det går bra nu får vi möta grisen Pip och björnen Mosse som ska på utflykt. De packar en matsäck och beger sig i väg. Men oj, vad trögt det går! Mosse får skoskav av sina trånga skor och Pips skor är alldeles för stora och glappar. Nä, det här går inte bra alls. De får sätta sig ner, vila och fundera på hur de ska kunna ta sig vidare. Till slut är de överens: Det blir till att gå raka vägen till skoaffären och köpa nya skor. Men på vägen dit ... går det plötsligt bra!

Alla våra böcker säljs som lätt begagnade då de kan ha hanterats ett flertal gånger. De är olästa om inget annat anges. Det kan finnas hanteringsspår på våra böcker. Finns det skador eller kraftiga hanteringsskador anges detta i annonsen.

Betalning:
Betalning sker via Tradera eller direkt till vårt bankkonto. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Vi samfraktar gärna alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. Vinner du fler auktioner, vänligen invänta betalning innan du får bekräftelsen på mail från oss.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Sejva. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna efter vi erhållit varan i retur. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Sejva, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad och ordern skickas så snabbt som möjligt.

Objektnr 633537626

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Det går bra nu - Eva Jacobsson, 2022

Pris

60 kr

Sejva

Ekenässjön, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

595 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?