Beskrivning

Inbunden bok. Mycket välhållen! Följ den sanna storyn om 27-årige Jonas Andersson från Kungälv i Västsverige. Han har det mesta en man i hans ålder kan drömma om i livet; nya bilar, företag som går bra, pengar på fickan att spendera lite som hur han vill. Krog & tjejer som gärna vill bli uppmärksammade & Jonas bjuder gärna & ofta. Men med tiden drar Jonas cashflöde blickar mot sig & han hamnar med fel sällskap. Dolt för den närmaste familjen börjar Jonas konsumera smärtstillande tabletter vilket för med sig oerhörda skulder när företaget börjar gå nedför ekonomiskt. Jonas får en sista chans att komma "till rätta" med sina skulder. Han ska till Sydamerika.... Bara en snabb resa. Sedan är allt grönt igen & glömt. Trodde Jonas....
Läs boken som skakade om Sverige när den kom! Nytryck görs inte & boken är svår att få tag i! Detta inbundna exemplar vill du inte missa att äga i din bokhylla.
En av de bästa böcker som skrivits inom genren! Finns ett p3 dok avsnitt avhandlades Jonas historia. Men avsnittet är för kort tyvärr! Boken har du här. Varför inte buda så har du den spännande fängelsebiografin här! 395 sidor.
/Mvh Mats

Objektsnr 628040198

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 18:01

El Shoco. Svensken i Bolivias mest ökända fängelse!

Utropspris

|0 Bud

1 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?