Beskrivning

Säljer min bok, Fängslad i Nepal.
Skriver gärna en personlig hälsning i boken.
Pocket bok, biografi.
En kopp kaffi ingår vid hämtning!

Förlagsfakta

ISBN 9163132184 Titel Fängslad i Nepal. Författare Berg, Trond
Överatt från Norska till Svenska, Adolfsson Jonas. Förlag: Jesus till världen, Karlskoga Utgivningsår 2002 Språk Svenska
Tryck Storbritannien

Boken kan givetvis hämtas kostnadsfritt på plats.
Emballerar väl och skickar snabbt.
Bra kund omdömen.

"Poliskontoret fylldes snart av ilskna människor som skrek upprört i munnen på varandra. När jag bad att få förklara vad som hade hänt blev polischefen ännu mer uppretad. Han skrek åt mig att det räckte med förklaringar, efter- som jag gjort mig skyldig till ett allvarligt brott. Jag hade tvingat hinduer att omvända sig till den kristna tron. Hotfullt och med hög röst utbrast han: "På grund av den illgärning du i dag har begått sätter jag dig i häkte."

Så börjar Trond Bergs bok om när han blev fängslad i Nepal på grund av sin kristna tro. Den dramatiska berättelsen fick stora rubriker i november 2000, inte minst i norska massmedier. "Norsk missionär fängslad i Nepal anklagad för olaglig missionsverksamhet", löd rubrikerna.

Detta är Tronds egen berättelse av det som hände; det dramatiska gripandet, kampen för och emot honom, desperationen och saknaden av familjen, men också den glädje och frid som han upplevde mitt i den tuffa fängelsemiljön. Du får också ta del av Tronds dagbok under hans 3 månader och 20 dagar i fängelset och läsa utdrag ur hustrun Lisbeths dagbok under fängelsetiden. Dessutom får du följa Per Ole Aalberg och Stödgruppen för Trond Berg i deras arbete för att få Trond frikänd. Aldrig har Norge varit så nära att få sin första samvetsfånge. Detta är hans egen berättelse.

ISBN 91-631-3218-4

Objektsnr 628297375

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 10:54

Boken fängslad i Nepal, min egen berättelse.

Pris

49 kr

Slutar om

trond64

Karlskoga, Sverige

trond64

Verifierad

142 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?