Beskrivning

Anna Kinberg Batra blev Moderaternas partiledare 2015, den första kvinnan i partiets historia. Men i stället för att bli Sveriges första kvinna som statsminister i höst blev hon den första moderatledaren på över 100 år som tvingades avgå i förtid i stället för att prövas i val.

Under 997 dagar var hon Moderaternas partiledare, med god chans att bli Sveriges första kvinnliga statsminister. Men med över ett år kvar till valet tvingades hon sluta under kuppartade former efter attacker från de egna.

Nu berättar Anna Kinberg Batra vad som hände, hur hon tänkte och hur det kändes. "Inifrån" är hennes personliga berättelse om några dramatiska år i svensk politik, om vardagslivet som statsministerkandidat och om ledarskap när allting förändras.

Här berättar Anna Kinberg Batra personligt om vad som hände, om vägen dit och hur det kändes där och då. Om några dramatiska år i svensk politik och om hur svårt det är att smyga diskret med Säpo i släptåg.

Skick: begagnat skick.

Författare: Anna Kinberg Batra
ISBN: 9789100177195
Språk: Svenska
Vikt: 514 gram
Format: Inbunden
Förlag: Albert Bonniers Förlag
Antal sidor: 299 sidor
Mått: 140 x 220 mm Ryggbredd: 25 mm
Utgiven: 2018-11-16

Titta gärna på våra övriga auktioner.
Vi samfraktar gärna om det är möjligt, vilket kan minska fraktkostnader.

OBS! Som företag behöver vi lägga på 25% moms på fraktkostnader, något privatpersoner inte behöver göra. De fraktkostnader vi anger inkluderar denna momskostnad. (2)

Objektsnr 607387485

Visningar 158

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

INIFRÅN - ANNA KINBERG BATRA - INBUNDEN

Pris

59 kr

Perfect_gifts

Linköping, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

1 308 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?