Beskrivning

Dopning, dieter och drivkrafter, inbunden bok med skyddsomslag . Självbiografi av Mats Kardell och Katarina Johnson, signerad av Mats Kardell. Ny, oläst. Om boken:

Dopning, dieter och drivkrafter är en självbiografi av Mats Kardell, Sveriges första bodybuildingproffs och mest meriterade kroppsbyggare genom tiderna. 1988 krönte han karriären med en silvermedalj i VM efter att tidigare ha tagit bland annat fyra SM-guld.

Mats Kardell berättar om livet som elitidrottsman; om hård träning, extrema dieter och dopning. Men också om livet efter karriären då han gick ner sig i ett gravt missbruk vilket ledde till både hemlöshet, fängelsevistelser och förlorad kontakt med de två barnen.

Dopning, dieter och drivkrafter är också en berättelse om samhällets oförmåga att hantera barn med adhd på sextio-och sjuttiotalet, om uppväxten i en småstad, utseendefixering, bekräftelsesjuka, övergrepp och om en kropp som utsatts för det mesta.

Mats Kardell är född 1959 och bor idag i uppväxtstaden Mjölby där han arbetar på ett gym. Han är nykter sedan sommaren 2008.

Jag samfraktar gärna och du har sju dagar på dig att buda på ytterligare varor från första köp. Schenker har till exempel mycket generösa fraktvillkor enligt följande:
Vid storlek på paket 40 x 40 x140 cm och en försäkring upp till 5000 kr
kostar 1 kg 59kr och så ett gradvis stigande pris till 20 kg för 195 kr.
DHL är något billigare, lådan har maxmått 40 x 40 x 120.
Det alternativt som är bäst för dig som köpare väljs.
Avhämtning i Västertorp centrum (Hägersten, Stockholm) nära tunnelbanan funkar fint också.

Objektsnr 630931764

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 21:33

Dopning, dieter och drivkrafter, bok, självbiografi

Utropspris

|0 Bud

85 kr

Slutar om

KatJo

Hägersten, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

107 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?