Beskrivning

Enligt bilder, fint och fräscht skick! Knappt bläddrad i.
Fler liknande böcker finns bland övriga auktionerna.
Alla böcker är förvarade i hemmet.

SAMFRAKT LÖNAR SIG: Titta gärna på avslutade annonser också, samfrakt av många böcker sker via schenker så flera kan skickas för samma pris som en, mejla gärna om du har frågor om frakten på de du är intresserade av...

• Buden är bindande. Genom lagt bud accepteras avtalet. Betalning görs via ditt traderakonto där du även väljer betalsätt. Förskottsbetalning inom 3 dagar, därefter skickas varan.
• Frakt/porto betalas av köparen. Vid flera fraktalternativ så räknar Du bara ut själv vilken frakt Du väljer.
• Jag tar inte personligt ansvar för posten/schenkers hantering. Schenker för spårbart. Varor packas så fraktmässigt billigt som möjligt utan att göra avkall på logistikbehandlingen. Ömtålig vara alltid med luftkuddar/bubbelplast el dyl. Rökfritt hem, inga husdjur i hemmet.
• Auktionen avser det som beskrivs i objektbeskrivningen. Är något slitet/har någon brist så framkommer det i beskrivningen. Jag är seriös i mitt säljande och jag förväntar mig detsamma av budgivaren. Samfraktar vid flera vinnande bud.
• Schenkers leveranstider: Paket levereras vanligen mellan 2-4 arbetsdagar efter att det lämnats in hos ombudet. Lite beroende på inlämningstid och var i landet mottagaren bor kan det ibland ta 1-2 dagar extra. Mottagaren får en avisering när paketet har levererats till valt ombud.

Objektsnr 630101239

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 11:43

LUST & LIDANDE läkeörter kärleksdrycker matts bergmark - magi

Slutpris

|

190 kr

Auktionen är avslutad

Thevil vann auktionen

traderstina

rättvik, Sverige

5.0

traderstina

Verifierad

Toppsäljare

2 979 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?