Beskrivning

Teknikens värld hade en gång som mittuppslag en genomgång på 4 uttagbara A4 helsidor, i vanligt tidningstryck, ett slags översiktligt "testgenomgång" av aktuella vardagsbilar, en bil i vart tidningsnummer Det unika var att det ofta , förutom vanliga "åsikter" och mätningar, även fanns sådant som reservdelspriser med i texten.

Det var en kortfattad men ändå användbar beskrivning av huvudsakligen vanliga vardagsbilar som vilken Svensson som helst hade kunnat välja!

Jag har på särskilt två foto i min auktion försökt visa vad texten kunde omfatta. Lite grand på två andra foton mer svårtolkade foton också, för den delen.

Jag prenumererade alltså då på tidningen och tog vara på alla mittuppslagen, hålslog dem och hade i en pärm. Totalt hade jag väl ett 60-kanske 70-tal men några har jag nog givit bort till nutida ägare av motsvarande veteranbil. Eller möjligen sålt på Tradera, i något fall!

Hur som helst har jag nu drygt ett 50-tal (55 styck?!) av varierande fabrikat som jag tänkte se om någon annan nu ville överta!

Observera att det alltså är en rätt blandad kompott av hyfsat vanliga bilar från 1960-talets första år. Och allt är hålslaget och på det sättet inte "som nytt". Men det är en intressant genomgång/test/översikt av den tidens vardagsbilar.

Men observera att det alltså i n t e är en komplett genomgång av allt som fanns under åren! Så om någon budar för att få en viss modell, bland de övriga, m å s t e vederbörande först kolla med mig!

För frakt föreslår jag Schenker, till min självkostnad, med försäkring och spårbart. Det angivna priset avser Sverige.

Objektsnr 630217261

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:54

BRUKSBILAR FRÅN BÖRJAN 1960-TALET, TRYCK FRÅN TEKNIKENS VÄRLD

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Auktionen avslutades utan bud

Olars1

STAFFANSTORP, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

419 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?