Beskrivning

Vävning, av Märta Brodén och Signild Wiklund

Intresset för vävning bara ökar och ökar. Varför? Den främsta anledningen till det är väl den avstressade tillfredsställelse man känner när man med egna händer kan skapa vackra textilier.

Åtskilliga tusen har redan lärt sig väva med hjälp av Vävning som är en av våra mest populära vävböcker. Den föreligger nu återigen i helt omarbetad upplaga. Boken är därmed i och med denna upplagan tryckt i 95 000 ex.

Vävning är klart pedagogiskt upplagd med utförliga anvisningar i redig text och åskådliga illustrationer. Boken lämpar sig utomordentligt väl för privat studium, för korrespondensundervisning och studiecirklar samt som lärobok vid skolor och vävkurser. Vävning är den rätta boken för den som snabbt vill ha gedigna kunskaper i vävteknik och materialkännedom.

Författarna har mångårig erfarenhet som pedagoger och rådgivare inom de textila ämnesområdena. Märta Brodén är hemslöjdskonsulent i Gävleborgs län och Signild Wiklund är lärare på textila linjen vid Seminariet för huslig utbildning i Stockholm.

Den inbundna boken (laminatband) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick! Boken är rikligt illustrerad med fotografier i färg och svartvitt samt teckningar och solvnotor och arbetsritningar i svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 205/140 mm
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 600 gram
Sidantal 316
Författare Märta Brodén och Signild Wiklund
Förlag LTs förlag
Språk svenska
Utgivningsår 1976 (elfte upplagan)
ISBN 91-36-00772-2

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 633451899

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 17:40

Vävning, av Märta Brodén och Signild Wiklund

Såld för

|0 Bud

50 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 979 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?