Beskrivning

Det goda livet i Jämtland och Härjedalen, av Tage Levin, Ulla Tham, Lena Andersson. En hälsning finns på försättsbladet undertecknad av båda författarna!

Den stora succén "Det Goda Livet i Jämtland och Härjedalen" fick en smickrande internationell uppmärksamhet efter SM-guldet 2004. Boken sålde slut på rekordtid och trycktes därefter upp i nya upplagor. Där finns elva nya avsnitt (t ex konst, revy, sport, golf och bekännelser från bilförsäljare, mjölkbonde, slalom- och längdåkare, utrikeskorrespondent och dansbandsmusiker). Samma fina bok, men nu ännu bättre. Redaktör är som tidigare Tage Levin.

En kärleksförklaring till Jämtlands län och livsstilsbok med ett 50-tal medförfattare som beskriver sina bästa intressen och ett 50-tal restauranger med sina favoritrecept. Framstående formgivning av Lena Andersson som gav första pris som bästa regionala kokbok i Sverige hösten 2004. Gick till final i Gourmand World Cookbook Fair Awards världsomspännande tävling bland 17 böcker i klassen regionala kokböcker i februari 2005.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick. En hälsning finns på försättsbladet undertecknad av båda författarna! Boken är rikligt illustrerad med vackra fotografier av miljöer samt den omskrivna maten från de två landskapen.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 265/220 mm
Ryggbredd ca 35 mm
Vikt ca 1520 gram
Sidantal 321
Författare Tage Levin, Ulla Tham och Lena Andersson
Förlag Jengel förlag AB
Språk svenska
Utgivningsår 2003 (originalupplagan)
ISBN 91-88672-09-3

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630030401

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 17:33

Det goda livet i Jämtland och Härjedalen

Utropspris

|0 Bud

135 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen