Beskrivning

Krossa motståndet – BARBAROSSA, armégrupp syd, av Robert Kirchhubel och Steven J. Zaloga

Detta är första boken av tre från SMB om Operation Barbarossa – det tyska fälttåget i öster den ödesdigra sommaren och hösten 1941. De tre böckerna tar var och en upp de tre ryska armégrupperna Nord, Mitt och Syd.

Denna volym handlar om armégrupp Syd som strävade söderut mot Charkov och Ukrainas kornbodar och i förlängningen de rika oljefälten i Baku. Kriget inleddes med gigantiska segrar och inringningsslag. Armégrupp Syd tog 665 000 fångar vid Kiev i september 1941. Därefter började motståndet hårdna…

Den andra delen av boken handlar om den sovjetiska stridsvagnen T-34, vars uppdykande hösten 1941 blev en obehaglig överraskning för tyskarna och som skulle revolutionera den fortsatta stridsvagnsutvecklingen under och efter det andra världskriget.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag och i elegant gulddekorerade blåa pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick med endast en rispa på omslagets baksida från lagerhanteringen. Den är generöst illustrerad med fotografier i svartvitt samt instruktiva kartor och teckningar i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 250/190 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 670 gram
Sidantal 160
Författare Robert Kirchhubel (första delen) och Steven J. Zaloga (andra delen av boken)
Förlag Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek, SMB
Utgivningsår 2010
Språk svenska
ISBN 91-85789-79-5

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr där den fina boken blir väl emballerad.Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 632712494

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 18:22

Krossa motståndet – BARBAROSSA del 1 - Armégrupp syd

Utropspris

|0 Bud

110 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 808 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?