Beskrivning

Hitler som fältherre, av John Strawson

Var Hitler det stora militära geni som nazisternas propaganda ville få oss att tro eller var han bara en enkel amatör? Hur kom det sig att de inledande framgångarna med fälttågen i Polen och Frankrike skulle följas av de klantiga misstagen i Ryssland och Normandie? Hade den tyska generalstaben kunnat vinna kriget om det inte vore för Hitlers katastrofala inblandning? John Strawsson besvarar dessa frågor genom att beskriva hur Hitlers omätliga intresse, närmast besatthet, för militära frågor kom att påverka det dagliga beslutsfattandet. Författaren undersöker Hitlers excentriska befäl över den mest skräckinjagande och moderna krigsmaskin som världen någonsin skådat. Denna lättförståeliga analys levandegörs av ögonvittnesskildringar från dem som arbetade i Hitlers närhet.

JOHN STRAWSSON är en välkänd engelsk militärhistoriker med egna krigserfarenheter från andra världskriget i Italien och Mellanöstern. Hans bok om Hitler som fältherre har blivit något av en militärhistorisk klassiker.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i nyskick. Boken är illustrerad med svartvita fotografier.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 235/160 mm
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 630 gram
Sidantal 263
Författare John Strawson
Förlag Fischer & Co
Utgivningsår 2010
Språk svenska
ISBN 91-85183-85-2

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr där den fina boken blir väl emballerad.Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 632802150

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 18:43

Hitler som fältherre

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 808 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?