Beskrivning

"Heja,Heja!" Från att orka stappla 20 meter till att springa marathon av Martina Haag


Peppa dig med Martina Haags roliga självhjälpsbok!

Ny pocket, ca 176 sid.

Utgiven av Pocketförlaget 2013. Text svenska, Vikt ca 110 g.

Handling:
"Andaktsfullt sätter jag på mig springkläderna. Jag tänker börja försiktigt och inte göra det klassiska nybörjarmisstaget. Många sticker ju ut och tokspringer två mil det snabbaste de kan, kräks, gråter och hatar löpning resten av livet. Jag tänker börja på helt motsatt sätt. Jag ska springa enormt långsamt idag, och bara hålla på tills jag känner att det inte är kul längre, tills det gör ont eller blir obehagligt. Jag ska testa hur långt jag orkar springa utan att stanna, och sen kan jag gå tillbaks hem igen. Bra. Brabrabra.

Tolv minuter! Jag sprang i tolv minuter utan att stanna. Fan, vad jag är bra. I morgon blir det tretton. Det måste gå. Kan jag tolv, så måste jag kunna tretton."

Heja, heja!
är en peppande löparbok för folk som tänker att de är för gamla/tjocka/trötta/ointresserade av att börja springa. Om hur du tar dig från att orka springa i tolv minuter, till att genomföra ett marathon och vara glad hela vägen.

Frakt spårbart till brevlåda alternativt frimärken

Betalningsvillkor:
Objektet säljes i befintligt skick & leverans sker så fort betalning är registrerad. Betalning skall ske inom 3 bankdagar om inget annat avtalats med säljaren. Uteblir betalning går objektet ut på auktion igen.

Fraktvillkor:
Avhämtas enligt ök mellan säljare & köpare i centrala Göteborg. Finns önskemål om att produkten skickas i stället för avhämtas är det OK. Köparen står för frakt & emballage. Fraktsätt & pris blir då billigaste alternativet enligt Schenkers eller Postnords gällande prislista . Stäms av efter vinnare-mail har sänts. Säljaren ansvarar inte för fraktbolagens hantering av brev/gods.

Obs! Fraktkostnad utanför Sverige blir dyrare.

Objektsnr 630929987

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 21:25

"Heja, Heja!" av Martina Haag. Ny pocket!

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Slutar om

mangan01

Göteborg, Sverige

5.0

mangan01

Verifierad

Toppsäljare

146 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?