Beskrivning

Modekompassen för män : snyggare kan ingen vara
Per Nilsson
200 sidor, 20,5 x 25,5 cm, rikt illustrerad i färg och svartvitt, trådbunden, hård pärm, skyddsomslag. Albert Bonniers Förlag 2004. ISBN 91-0-010394-2. Skyddsomslag i nära nyskick, ett stukat hörn, boksidor i nyskick. Vikt utan emballage: 958 gram.

Titta gärna på de övriga böcker jag har till försäljning. Varje månad publicerar jag nya bokannonser, så klicka gärna på Följ på min sida för att enkelt se vad jag erbjuder nästa månad.

Jag har ett stort boklager och av effektivitetsskäl samlar jag ihop flera beställningar och skickar böckerna två eller tre gånger i veckan. Om du har bråttom att få dina böcker är du välkommen att höra av dig, så kommer jag att ge din beställning hög prioritet.

Jag ägnar stor möda åt att beskriva böckerna väl både i text och bild. Jag tillämpar följande generella beskrivningar av böckernas skick: nyskick (brand new), nära nyskick (like new), mycket gott skick (very good condition) och gott skick (good condition). Du är mycket välkommen att ställa frågor om något är oklart. Tradera ger möjlighet till endast fem bilder, men ofta finns fler bilder från fotosessionen som jag i så fall gärna skickar till dig.

Samfrakt är en självklarhet. Ifall du vill ha besked om fraktpris i förväg är det bara att kontakta mig.

Objektsnr 625173220

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 22:25

Modekompassen för män – snyggare kan ingen vara

Pris

70 kr
Annonsen är avslutad

alsv75

Huddinge, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

741 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?