Beskrivning

Inbunden, 2007, Svenska, 143 sidor, ISBN 9789185683000

Nästan alla vuxna människor drömmer om ett underbart sexliv, men för många förblir det också bara en dröm. Att hålla glöden vid liv under flera år tillsammans eller att känna sig passionerad mitt i vardagen är inte alltid det lättaste. Den här boken erbjuder råd och hjälp på vägen för att kärleken och lusten ska växa sig stark och livskraftig. Det handlar om både praktiska tips i sängen och grundläggande förutsättningar för ett bra förhållande. Din guide till ett bättre sexliv är den ultimata läsningen för honom, för henne och för er båda helt enkelt den bästa bok som man kan ha på nattduksbordet.Paula Hall är psykoterapeut med relations- och sexualfrågor som specialitet. Hon är en av Storbritanniens främsta experter inom området och bidrar ofta med råd i såväl dagstidningar som veckopress och månadsmagasin. Hall står även bakom BBC:s webbsida om förhållanden och sex.Julian Slowinski är psykolog och arbetar bland annat med rådgivning åt par vid sin mottagning i Philadelphia i USA. Han har även mångårig erfarenhet som föreläsare om sex och relationer samt har också publicerat ett flertal artiklar på ämnet.Ur förordet: Sex har möjligheten att vara en mycket angenäm upplevelse. I det finns inte bara lockelsen av fysisk tillfredsställelse och sensuell njutning, utan också ett unikt sätt för två människor att komma samman och förenas till ett. Många par betraktar sex som det mest intima uttrycket för deras kärlek för varandra. Det är den akt som gör deras förhållande speciellt och säreget. Detta betyder dock inte att man vet hur man ska älska någon, bara för att man är förälskad. Ett bra sexliv, som tillfredsställer båda parter, kräver att man lägger ner tid, möda och framför allt engagemang. Man förbinder sig att vara kärleksfull, öppen och äventyrlig. Den här boken har skrivits för att hjälpa dig och din partner att njuta av bättre sex, och inte bara för stunden utan under resten av era liv tillsammans.

Köpvillkor:

Alla priser anges inklusive moms

Sfof reserverar sig för eventuell slutförsäljning eller eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vid eventuell slutförsäljning kan vi eventuellt leverera liknande vara från annan tillverkare om så önskas.

Köparen har 14 dagars ångerrätt från att varan mottagits, och kan vid ångrat köp skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka. Köparen står för fraktkostnaden vid ångrat köp och kan direkt skicka tillbaka varan utan att kontakta oss så återbetalar vi direkt när vi fått varan.
Läs mer om ångerrätt här: https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-200559-om-distansavtal-och-avtal-utanfor_sfs-2005-59

Sfof står för returfrakt om varan är felaktig, som att den skulle vara skadad eller inte enligt beskrivning. Kontakta oss på info@sfof.se om ni vill göra returer på felaktiga varor eller har frågor.

Leverantörer byter ibland förpackningar så förpackningen ser inte nödvändigtvis ut som på objektbilderna.

Om inte annat anges är alla böcker vi säljer nya, det kan dock i enstaka fall förekomma mindre skavanker på omslag till följd av att de stått i butikshyllor och därför hanterats av butikskunder och personal. Vid tydliga skavanker anges detta i informationstexten. Det kan också sitta prislappar eller etiketter på vissa böcker.

Begagnade artiklar är noggrant funktionstestade och justerade

Objektsnr 352139622

Visningar 574

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Din guide till ett bättre sexliv av Julian Slowinski, Paula Hall

Pris

99 kr

Annonsen är borttagen

sfof

Tandsbyn, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

847 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?