Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

CD bok - Luftslottet som Sprängdes : Stieg Larsson (MP3)

Begagnad ljudbok i bra skick.

OBS! Detta är en MP3 version av ljudboken. Det krävs en CD spelare som klarar av att läsa detta format.

Den tredje och avslutande delen i Millennium-serien tar vid där Flickan som lekte med elden slutade. Lisbeth Salander överlevde visserligen att bli levande begravd, men hennes problem är långt ifrån över. Det finns de som helst skulle se att hon tystades en gång för alla.

Två svårt skadade personer tas in akut på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Den ena är Lisbeth Salander, hon har en livshotande skottskada i huvudet och måste opereras omedelbart. Den andre personen är Alexander Zalachenko, en f.d. yrkesmördare från ryska underrättelsetjänsten som av Säpo fått en fristad i Sverige. Han är allvarligt skadad sedan Salander huggit honom med en yxa. Zalachenko är också Salanders far.

Salander repar sig från sin skottskada, men problemen fortsätter. Hon är häktad för mordförsök på sin far, och så snart hon kan lämna sjuksängen ska hon ställas inför rätta. Men hon har värre bekymmer än så. Zalachenkos beskyddare inom en hemlig sektion på Säpo har beslutat att oskadliggöra Salander, för att hon inte ska kunna avslöja Zalachenkos och Säpos olagliga verksamhet. De har resurser för att tysta Lisbeth Salander en gång för alla.

Samtidigt gör Mikael Blomkvist allt för att fria Salander från misstankarna för morden på Mia Bergman och Dag Svensson. Blomkvist är den ende som känner till Salanders mörka hemlighet och han är fast förvissad om hennes oskuld. När han forskar vidare omkring Salanders bakgrund kommer han snart sanningen på spåren, och han förbereder ett journalistiskt avslöjande som ska rentvå Lisbeth Salander helt och hållet, men som också kommer att innebära en skandal som skakar regeringen, Säpo och hela landet i dess grundvalar.

Författare: Stieg Larsson
Uppläsare: Reine Brynolfsson
Förlag: PAN-hörböcker
Längd: 21 timmar

OBS : Detta är en MP3 bok, det krävs en spelare som klarar MP3 format!

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektsnr 576511430

Visningar 179

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Luftslottet som Sprängdes : Stieg Larsson (MP3) (Beg)

Pris

99 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 216 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?