Beskrivning

10 DISC CD LJUDBOK - BOX 21 - (ROSLUND & HELLSTRÖM) NY/NYSKICK

Samtliga 10 diskar medföljer. Samtliga diskar är i bra skick. Utan repor eller fettfläckar. Förefaller ospelade varför varan listas som ny/nyskick. Se bilder för egen bedömning av skicket.

Handling
En kvinna hittas med trettiofem piskrapp över ryggen i en lägenhet med elektroniska lås. En man blandar tvättmedel och amfetamin medan vener fräts sönder. Snart ska en av dem åka nerför trappan i rullstol, med ansiktet in i en vägg. Den andra ska ta hissen ner till bårhuset, peka med en pistol, ta döda och levande som gisslan. Kriminalkommissarie Ewert Grens och kriminalinspektör Sven Sundkvist leder plötsligt två olika brottsutredningar från en operationssal på akutintaget.

Har döda människor rätt att tala? När ett brottsoffer blir en brottsling – är hon då god eller ond?

Box 21 är en stark kriminalroman som skildrar en mörk sida av samhället. Om handeln med liv som pågår här och nu. Om hur offer blir gärningsmän och om hur vänskap inte alltid är vad man tror. Och om box 21 – som gömmer två unga kvinnors liv.

Detta är Anders Roslund och Börge Hellströms andra kriminalroman. De debuterade våren 2004 med Odjuret som har fått stora framgångar i Sverige och utomlands.

Författare: Roslund & Hellström
Uppläsare: Shanti Roney
Språk: Svenska
Speltid: 11 tim 40 min

Emotser betalning 2-3 bankdagar efter att auktionen avslutats. Jag sänder auktionsvinsten så fort jag har erhållit betalning. Köparen står för frakten. Jag packar väl och ansvarar inte för fraktförarens eventuella slarv. Säljes i befintligt skick. Kommer från ett rök- och husdjursfritt hem.

Vikt inklusive fodral: 238 gram

Samfraktar.

Objektsnr 630866542

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 17:02

10 DISC CD LJUDBOK - BOX 21 - (ROSLUND & HELLSTRÖM) NY/NYSKICK

Utropspris

|0 Bud

42 kr

Slutar om

HUSMODERN

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

405 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?