Beskrivning

8 DISC CD LJUDBOK - KVINNOR OCH ÄLSKARE - (THEODOR KALLIFATIDES) NY/NYSKICK

Samtliga 8 diskar medföljer. Samtliga diskar är i bra skick. Utan repor eller fettfläckar. Förefaller ospelade varför varan listas som ny/nyskick. Se bilder för egen bedömning av skicket.

Handling
Femtiofemårige Georg Andreasson, chef för ABF i Stockholms län, står inför stora förändringar i livet. Ett avsked från en skör dansare och ett försiktigt närmande till en glittrande och undflyende yngre kvinna väntar. Ibland känner han sig gammal, men vill inte gärna erkänna det. Vardagens rutiner bryts detta valår, men närheten till en filosofiskt lagd vän och kollega består. Frågor om tillhörighet och utanförskap kräver svar. Värderingar ifrågasätts. Är politik och kultur oförenliga? Livet känns osäkert, men längtan, hopp och passion är starka drivkrafter. Snart kanske ljuset återvänder?

Författare: Theodor Kallifatides
Uppläsare: Sven Wollter
Språk: Svenska
Speltid: 8 tim 41min

Emotser betalning 2-3 bankdagar efter att auktionen avslutats. Jag sänder auktionsvinsten så fort jag har erhållit betalning. Köparen står för frakten. Jag packar väl och ansvarar inte för fraktförarens eventuella slarv. Säljes i befintligt skick. Kommer från ett rök- och husdjursfritt hem.

Vikt inklusive fodral: 196 gram

Samfraktar.

Objektsnr 631420702

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 17:06

8 DISC CD LJUDBOK - KVINNOR OCH ÄLSKARE - (THEODOR KALLIFATIDES) NY/NYSKICK

Utropspris

|0 Bud

43 kr

Slutar om

HUSMODERN

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

405 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?