Beskrivning

Låda med diverse husgeråd/hushålls-relaterade produkter, ofta 80-tal, säljes

Vid städning av föräldrahemmets vind påträffades en diverse-lådan. Innehållet kan kanske karakteriseras som övervägande husgeråd/hushålls-relaterade produkter. De flesta av dessa föremål har jag inget minne av från barndomen. Jag skulle tro att många av dem kommer från 1980-talet. Jag kryddade lådan med några sladdar och delar till ett monitor-ställ från barnens låda med överblivna dator-prylar.

Samtliga föremål är begagnade och i bruks-skick (med undantag från Internet-kablarna och video-kassetten, som är oanvända). Samtidigt är inget föremål uppenbart trasigt eller i förkastligt skick.

Total-vikten, inklusive låda för frakt, är ca 6.4 kg.

De tre första bilderna visar auktionen i sin helhet. Resterande sju bilder är inzoomningar på de flesta av föremålen. De lite mer påtagliga föremålen kommenterar jag nedan.

De tre uppläggningsfaten är av metall. De ser samtliga lite små-flammiga och/eller små-repiga ut. De skulle nog göra sig bra som underlag till t.ex. blomkrukor snarare än i köket, tänker jag.
Det största: ca 46*34 cm, ca 366 gram. ”Made in Hong Kong” på undersidan.
Det näst största: ca 41*28 cm, ca 1159 gram.
Det minsta: ca 37*25 cm, ca 603 gram.

Grytunder-lägget i gjutjärn/glaskulor är ca 23*14*2 cm, ca 345 gram. Inga stämplar/etiketter.

Den blå ytan på en av de två manschett-knapparna är dessvärre genomskrapad så att metallen under syns.

Den silverfärgade kaffe…kannan är av märket ”junior express”. Jag läser att den är ”MADE IN ITALY”. Jag tycker den ser oanvänd ut, i alla fall vad insidan gäller. Med locket stängt är den ca 29 cm hög. Maxbredden är ca 22 cm. Ca 1011 gram.

Den vita värmeljushållaren är av trä, vilket inte framstår som ett så käckt material att göra ljusstakar av. Ca 23*13*6 cm, 156 gram.

På den runda träasken läser jag ”Göteborg”. Lacken på denna är sliten. Diameter ca 10 cm, höjd ca 4 cm. Ca 82 gram.

Jag läser ”Patchouldi Oud – Scented candle” på den lilla lila, runda ljushållaren av glas. Kanske 1 cm ljus med veke återstår. Ser onekligen rätt nytt ut.

Metall-ljusstaken med sax på minns jag från barndomen. Man lindar upp rep-liknande vax-ljus på den. Maxhöjd ca 22 cm, maxbredd ca 15 cm. Ca 448 gram.

Dam-handskarna är från Åhlens. Storlek okänd.

De fyra Internet-kablarna är så där irriterande korta som bara router-kablar brukar vara. Jag brydde mig aldrig om att ens surra upp de små förseglande metall-snörena. Komponenterna till monitor-stället (var det Sony?) är hela, men utgör förmodligen inte ett komplett monitor-ställ. Minns inte. Jag zoomar in på etiketterna för den nyfikne.

Cykel-stödet är ca 20 cm långt.

Den inspelningsbara hemvideo-kassetten ligger fortfarande i obruten originalförpackning. Jag letade efter ett bäst-före-datum på den, men jag hittade ingenting. Den kommer hur som helst inte direkt från fabrikslinan, om man säger så.

20-kr-sedeln tjänar som storleksreferens och ingår inte i affären.

För Schenker-frakt eller avhämtning i Göteborg.

Objektsnr 628373152

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 16:14

Låda med diverse husgeråd/hushålls-relaterade produkter, ofta 80-tal, säljes

Utropspris

|0 Bud

25 kr

Auktionen avslutades utan bud

rhenriknilsson

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

283 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?