Beskrivning

Auktionen gäller den ovanliga blomsterfakiren i ljusgul marmor.
Det går att göra vackra buketter utan att fundera på om man har rätt handgrepp. Lösningen för alla som gillar snittblommor men tycker det är klurigt att binda en bukett stavas blomsterfakir.Det finns mycket som är fiffigt med blomsterfakir. Eftersom du inte binder buketten och håller den i handen handlar det om att placera enskilda blommor på ett sätt som du gillar. Dessutom går det att få stor effekt med relativt få växter.
Blomsterfakiren har fått sitt namn eftersom den påminner om en liten spikmatta. Det är på eller mellan piggarna som sticker upp som du fäster dina blommor, lite beroende på stjälkens grovhet och hårdhet. Själva fakiren kan du placera i en vas eller kruka där den inte syns, eller så låter du den stå i en skål eller liknande och påminna om ett smärre konstverk i sig, lite Japaninspirerat.
– Att skapa ett blomsterarrangemang med hjälp av en blomsterfakir är verkligen att få vara kreativ. Våga låta växter få spreta och skapa volym nu när ingen bindning eller vaskant begränsar dem.
I en fakir kan du gärna jobba med grenar eller blommor som böjer si
g. Och det är ett förträffligt sätt att ta vara på blommor som håller på att blomma över – de kan få en andra chans här.
– Det är verkligen enkelt och roligt att använda blomsterfakir. Glöm bara inte bort att fylla på vatten ofta om du placerat din fakir i en skål där stjälkarna inte står så högt i va
tten.
Blomsterfakiren är i fint beg skick, se bilder.
Mått: diameter ca 6 cm, höjd 8 cm.
Passar i en stor ståtlig vas!
Köpare betalar frakten, samfraktar givetvis. Se gärna mina övriga annonser.
Använder Traderas vinnarmail.

Objektsnr 630891433

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:04

Blomsterfakir ljust gul marmor RETRO hög passar bra till stor vas fint beg skick

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Slutar om

björkhemmet

Svanesund, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

2 565 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?