Beskrivning

Enligt bilder, fräscht skick! Ampel i näver, trekantig form. Läderremmar som går att reglera ampelns höjd med. Blomma privat och medföljer ej.
Total sidhöjd mätt utsidan ca 15 cm. Svårt att mäta innermåttet då den är triangelformad men passar kruka med diameter ca 13 cm, det är ca 12 cm i diameter på den krukan jag fotat med krukväxt inuti.

Samfraktar.... mejla vid frågor....

• Buden är bindande. Genom lagt bud accepteras avtalet. Betalning görs via ditt traderakonto där du även väljer betalsätt. Förskottsbetalning inom 3 dagar vid vunnen auktion, därefter skickas varan.
• Frakt/porto betalas av köparen.
• Jag tar inte personligt ansvar för posten/schenkers hantering. Schenker för spårbart. Varor packas så fraktmässigt billigt som möjligt utan att göra avkall på logistikbehandlingen. Rökfritt hem, inga husdjur i hemmet.
• Auktionen avser det som beskrivs i objektbeskrivningen. Är något slitet/har någon brist så framkommer det i beskrivningen. Jag är seriös i mitt säljande och jag förväntar mig detsamma av budgivaren. Samfraktar vid flera vinnande bud.
• Schenkers leveranstider: Paket levereras vanligen mellan 2-4 arbetsdagar efter att det lämnats in hos ombudet. Lite beroende på inlämningstid och var i landet mottagaren bor kan det ibland ta 1-2 dagar extra.

Objektnr 632709845

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 18:02

AMPEL I NÄVER näverampel med läderemmar

Utropspris

|0 Bud

130 kr

Slutar om

traderstina

rättvik, Sverige

5.0

traderstina

Verifierad

Toppsäljare

2 994 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?