Beskrivning

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ är Cliniques bästsäljande ansiktslotion. Lotionen har en dermatologiskt utvecklad formulering som stärker hudens fuktbarriär.

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ ger huden 8 timmars återfuktning och lugnande fukt för hud som behöver komfort. Ansiktslotionen återfuktar för att mjukgöra, släta ut och förbättra, och den bidrar till att stärka hudens egen fuktbarriär, så att fukten kapslas in. Enkel att smörja in och tas snabbt upp av huden. Bevisade resultat: På 4 timmar stärker den hudens fuktbarriär med 34 %.* Lotionen boostar omedelbart hudens fuktighet med 119 %.** (*Kliniskt test med 20 kvinnor. **Kliniskt test med 24 kvinnor. )

Lotionen innehåller naturliga fuktgivande faktorer (NMF), fuktighetsbevarande ämnen som förekommer naturligt i huden. De hjälper till att dra in vatten och binda fukt till huden för att hålla den återfuktad och balanserad. Dramatically Different Moisturizing Lotion+ innehåller en blandning av korn, solros och gurka. Dermatologiskt testad. Oparfymerad. Allergitestad. Innehåller inte denaturerad alkohol.

Användning:

Använd två gånger om dagen, morgon och kväll. Applicera i ansiktet och på halsen, eller där det behövs. Rengör och exfolierad hud absorberar fukt mycket bättre. För bästa resultat: applicera efter steg 1 och 2 i 3-stegssystemet. Lite lotion räcker en lång väg. Massera in en liten klick där huden känns torr.


Äkta och oöppnad. Innehåll: resestorlek, liten förpackning med 15 ml (Tuben är 8 cm lång). Ordinarie pris: 110 kr.

Perfekt att ta med på resan, eller för dig som skulle vilja testa innan du köper fullstorlek.

Var vänlig betala inom tre dagar efter att du har vunnit budet.
Kontakta oss om du vill betala senare.
Vi skickar i regel paketet dagen efter du har betalat.

Titta gärna på våra övriga auktioner.
Vi samfraktar gärna om det är möjligt, vilket kan minska fraktkostnader.

OBS! Som företag behöver vi lägga på 25% moms på fraktkostnader, något privatpersoner inte behöver göra. De fraktkostnader vi anger inkluderar denna momskostnad. (1)

Objektsnr 602786696

Visningar 417

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

CLINIQUE DIFFERENT MOISTURIZING LOTION +, 15 ML, OÖPPNAD! BUTIKSPRIS: 110 KR

Pris

79 kr

Perfect_gifts

Linköping, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

1 304 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?