Beskrivning

Det finns många goda skäl till varför vi kallar URBAN PROTECTION dagkräm för den ultimata dagkrämen!
Bredspektrat solskydd med hög solfaktor, SPF 30, samt skydd mot skadliga UVA-strålar, som tränger in djupt i huden och orsakar för tidigt åldrande.
Exceptionella anti-age-egenskaper: I genomsnitt en fullständig minskning av längden på rynkor med 24% samtidigt som hudens täthet och elasticitet förbättras.
Skydd mot hudskador orsakade av luftföroreningar med innovativ City-stem. Mycket bra absorptionsförmåga.
Orsakar inte föroreningar och lämnar ingen "oljefilmkänsla" på hudytan.
URBAN PROTECTION dagkräm innehåller Niacinamid (vitamin B3). Niacinamid är en kraftfull antioxidant som minskar ojämn pigmentering
Studier visar att solskyddsmedel som innehåller Niacinamid reducerar pigmenteringen i större utsträckning jämfört med användning av solskyddsmedel utan Niacinamid. Minskar rynkor och fina linjer.
Förbättrar hudbarriärfunktionen och fuktinnehållet. Förbättrar hudens ytstruktur och elasticitet genom att stimulera kollagensyntesen.Produkten är vegansk och innehåller inte parabener, silikon eller mikroplast.Anti-age effekterna av URBAN PROTECTION-dagkräm har studerats i dubbelblinda kliniska studier.
Under studietiden på åtta veckor användes URBAN PROTECTION-dagkräm som den enda hudvårdsprodukten. Testpersonernas hud skannas med avancerade 3D-hudskannrar före och efter studieperioden. Skanningsbilderna utvärderas av oberoende hudläkare, och resultaten talar för sig själva.
Efter 8 veckors användning kunde man se: En fullständig minskning av rynkelängden med 24% i genomsnitt.
Ökad täthet och elasticitet i huden. Dermatologiska tester visar också att URBAN PROTECTION dagkräm tolereras väl och är inte irriterande för huden.
Dagkräm med brett spektrum av solskydd, UVA-skydd och hög solfaktor.
Applicera på morgonen. Upprepa så ofta som nödvändigt.
Rekommenderas för alla hudtyper.
URBAN PROTECTION-dagkräm har en medels rik struktur och mycket god absorptionsförmåga

Skick - Oanvänd

Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektsnr 608057045

Visningar 929

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Dr Ankerstjerne Urban Protection Daycream 50 ml OANVÄND!

Pris

449 kr
Annonsen är avslutad

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

998 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?