Beskrivning

Säljer ut flera högprofilsmärken, varav Augustinus Bader pga att jag förköpt mig i samband med julen, så dessa är köpta i december 2023. Perfekt svalt och mörkt förvarat som alla mina krämer och serum.

Nypriset på dessa två baserat utifrån full size pris ligger på: 2000 kr.
Se gärna mina övriga varor för samfrakt. Betala inom 72 timmar, skickar inom 24 timmar efter bekräftad betalning. Sänder spårbart.

Obs! Har även enskilda annonser på dessa, ifall intresse bara finns för den ena av dessa godingar.

The Rich Cream är en uppfriskande och djupt återfuktande fuktcreme som stödjer hudens egen reparation- och förnyelseprocess med den patenterade teknologin TFC8: ett kraftfullt

komplex av ingredienser som återfinns i kroppen, såsom aminosyror och vitaminer, baserat på 30 års forskning. Produkten är kliniskt bevisad att reducera synligheten av fina linjer, rynkor och hyperpigmenteringar. Den stödjer hudbarriären, stimulerar kollagenproduktionen och reducerar rodnad.

  • Djupt återfuktande ansiktscreme.
  • Stödjer hudens reparationsprocess.
  • Baserad på patenterad teknologi.

The Serum Nomad är en ett serum med en lätt mjölkaktig textur som återfuktar och skyddar med antioxidanter mot fria radikaler. Innehåller patenterade teknologin TFC8: ett kraftfullt komplex av ingredienser som återfinns i kroppen, såsom aminosyror och vitaminer, baserat på 30 års forskning. Innehåller även skyddande C-vitamin som stimulerar kollagenproduktionen och återfuktande squalane. Extrakt från blomman edelweiss och granatäpplefrön är kraftfulla antioxidanter och hjälper till att jämna ut och balansera huden.

  • Återfuktande och skyddande serum.
  • Stimulerar hudens kollagen och reparationsprocess.

Objektsnr 629361149

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 10:32

Augustinus Bader KRÄM + SERUM! DUO Nytt! 15 ml + 7 ml - nytt! REA!

Pris

649 kr

Slutar om

Gretaskeri

Mora, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

268 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?