Beskrivning

TESTAD EN GÅNG.

PURITO Oat-in Intense Cream är en djupt återfuktande och underbart lugnande fuktkräm – en perfekt återställare för torr, stressad hud. Som det nyaste tillskottet till den populära Oat-in-serien ansluter sig denna kräm till PURITO Oat-in Calming Gel Cream och PURITO Oat-in Silky Toner med superlugnande status. Passar både ansikte och kropp. En snabbabsorberande, rik och krämig fuktkräm som funkar snabbt på torra fläckar och gör huden tillfredsställande slät.

Oat-in Intense Cream innehåller endast 15 ingredienser, varav 71,95 % är havrebaserade. Våra noggrant utvalda havreingredienser hjälper till att ge fukt och näring på djupet till huden och ger långvarig återfuktning. Som namnet antyder kan krämen effektivt återställa torr och flagig hud med rik fukt. Oat-in Intense Cream är testad på känslig hud och irriterar inte.

I stället för en mer traditionell förpackning eller krympförpackning så kommer krämen med en Arcopack-pappersetikett med ingredienslista, instruktioner m.m. CR50-flaskan har även ingraverad produktinformation så att ingen plastetikett behövs samt en metallfri pump. Dessa medvetna val hjälper till att reducera volymen på råmaterial som används i tillverkningen och förenklar återvinningen.

Objektsnr 631431640

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 18:54

PURITO Oat-in Intense Cream 150 ml

Ledande bud

|

199 kr

Slutar om

andrealennartsson

Stockholm, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

100 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?