Beskrivning

Säljer Aurelias prisbelönta rengöringsgelé som doftar underbart samtidigt som den gör vad den ska göra.

Se mina övriga Aurelia och andra varor jag har till salu, samfraktar gärna. Betala inom 72 timmar, skickar inom 24 timmar efter bekräftad betalning.

Vår prisbelönta, aromatiska och krämiga rengöring avlägsnar både orenheter och smink och lämnar huden skinande ren och med en strålande lyster. Aurelias probiotiska ingredienser skyddar, återställer och balanserar huden inifrån. Hjälper till att reducera skador från föroreningar och stress, och aktiverar hudens förmåga att reparera sig själv genom att upprätthålla balansen. Denna milda rengöring skyddar hudens naturliga barriär med hjälp av naturliga växtbaserade ingredienser så som Baobab som är rik på omega som ger huden ny livskraft, stärkande Kigelia Africana, vårdande Mongongo olja och Hibiscus som är rik på antioxidanter för att motverka oxiderande påfrestningar. En fin men upplyftande blandning av kamomill, eucalyptus, rosmarin och bergamott vårdar dina sinnen.

Steg 1: Applicera Aurelias Miracle Cleanser på torr hud över hela ansiktet och halsen. Massera in produkten med fingertopparna för att avlägsna orenheter och smink, denna produkt får även bort mascara. Steg 2: Avlägsna produkten genom att fukta Aurelias bambumuslin som medföljer med produkten för att exfoliera huden och lämna den klar, ren och skinande.

Objektsnr 630346732

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 22:53

Aurelia Miracle Cleaser - 30 ml ny/plomberad

Pris

90 kr

Gretaskeri

Mora, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

268 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?